Shopping Cart
Your Cart is Empty
Quantity:
Subtotal
Taxes
Shipping
Total
There was an error with PayPalClick here to try again
CelebrateThank you for your business!You should be receiving an order confirmation from Paypal shortly.Exit Shopping Cart

NALIN  THAI  MASSAGE

  Massage / Wat Po / Ansigt / Fodmassage

Spa - Wellness

Prøv vores fodbehandling i det nye spa med doktor fisk, det er en skøn oplevelse af velvære som varer i ca. 30 minutter, både for voksne og børn.


Det er blevet mere og mere populært, også at bruge Garra Rufa fisken til wellness behandlinger, som en alternativ måde at fjerne døde hudceller. Ved fodbehandling sidder man med fødderne og halvdelen af underbenene i et kar, jo flere døde hudceller du har, jo mere interesserede er fiskene.


Der findes forskellige former for fisk, der går under navnet doktor fisk, men det er kun Garra Rufa fisken som ingen tænder har, men som i stedet suger og nipper den hårde hud af, fiskene kan derfor på en nænsom og naturlig måde exfoliere fødderne.

Dette efterlader fødderne bløde og med en afslappet og behagelig følelse.


Udover fjernelse af den hårde hud stimulerer fiskene også akupunktur-punkter på fødderne og dermed stimulerer de nervesystemet, øger blodcirkulationen og afslapper kroppen.


Behandlingen med vores doktor fisk er helt smertefri, det føles nærmere som en lille kilden eller en snurrende fornemmelse, når fiskene arbejder.


Oprindeligt stammer fisken fra Tyrkiet, hvor den lever i varme kilder, på grund af kildernes lave næringsindhold, udviklede Garra Rufa fisken evnen til at overleve ved at få næring fra døde hudceller, når folk kom og badede i de varme kilder.

Behandling med Garra Rufa " doktor fisk " har været kendt i mere end 400 år.

Tid ca 30 min. --------------------------- kr. 200,-

NYT- Fodbehandling - NYT

Gå godt igen, få fjernet irriterende hård hud og behandlet rifter mv. behandlingen varer ca. 30 minutter , vi anbefaler en evt. kontrol af den første fodbehandling der udføres om der er meget dårlig hud og rifter.

FØR BEHANDLING

EFTER FØRSTE BEHANDLING

KONTROL BEHANDLING

Klassisk Thai Massage

Thai massage adskiller sig fra andre massageformer ved at man trykker på udvalgte følsomme steder. Thailandske massører, Nalin Thai Massage har en grundig uddannelse og finder dermed hurtigt din krops grænser og kan derfor strække og bøje din krop uden det gør ondt.

Akupunktur Teori

Teorien bag Thai massage ligner teorien bag akupunktur og går ud på at kroppen grundlæggende består af 72.000 energilinier.

Thai massører arbejder med udgangs punkt i disse linier og ikke efter den vestlige verdens videnskab, som massør læres der også om vestlig anatomi, men som udgangspunkt udføres massagen efter den traditionelle behandling.

Urtebold Massage 

Thai Luk Kop, er en massage teknik som er over 400 år gammel. Selve massage-bolden er lavet af bomuld hvor man har lagt over 20 forskellige urter i.


Disse urter har en sammensætning som giver kroppen en afslappende virkning, urterne bliver opvarmet med 100 graders varm damp, da kombinationen varme og damp gør at hudens porer åbner sig og kraften fra urterne trænger ind og lindrer mimoser og spændinger.


Urterne har også den virkning, de sammen med varmen forøger blodomløbet i de øvre hudlag, så der efterfølgende fremkommer en opstrammende og foryngrene virkning på huden.


Denne kombination sammen med massagen gør at det bliver en wellnes oplevelse ud over det sædvanlige, samtidig med dit immunforsvar forstærkes.

Tid ca 90 min. --------------------------- kr. 600,-

Fysiurgisk Massage

Fysiurgisk massage er en massage som er afslappende, hvor du som klient ikke er så aktivt med i behandlingen dermed får du stresset af og øger dit velvære generelt.


Den fysiurgiske behandling har en god effekt på myoser, spændte muskler og infiltrationer. Massagen er god næring og pleje til din krop, blandt andet fordi den forøger blodets gennemstrømningen i muskulaturen og stimulerer stofskiftet, så ophobede affaldsstoffer løsnes og dermed kan udskilles fra systemet.


Din krop har brug for ekstra pleje for at kunne yde det optimale i din hverdag, og når kroppen bliver passet og plejet ved hjælp af massage, øges din energi og gennemstrømning af blod til dine muskler markant.


Massagen har en effektiv virkning på stress i hverdagen, ved regelmæssig massage får man krop og sind ned i gear og giver dermed kroppen den hvile den har brug for i en generel stresset hverdag.


Denne massage er et godt supplement til din træning, dine muskler vil hurtigere kunne restituere så du dermed får et bedre udbytte af din daglige fysiske træning.

Wat Po Thai Massage

Wat Po massage er en kombination af yoga-stræk og muskel massage, led-rotation og stimulation af meridian baner ved akupressur. Det er en massageform som både modtager og behandler er i samspil om, teknikken lader kroppen komme ud i stillinger, der ikke normalt bruges her i den vestlige verden.


Når disse elementer kombineres med et bevægelsesmønster, har massagen en yderst positiv indvirkning på kroppen, både fysisk og mentalt såvel som på kroppens energi-system mv.

Pg.a. kombinationen af fysisk og energimæssig stimulation fornemmer modtageren en stor velvære samt en ny fysisk ro efter behandlingen.


Wat Po blev i 1955 godkendt af de Thailandske ministerier for uddannelse indenfor massage, anatomi, mv. på Bangkok universitet gennem respekten om budda.


Efterfølgende er der i Thailand gennem ministeriet åbnet flere nye centre for Wat Po massør uddannelse /certificering.

....Nalin Thai Massage

KLINIK TLF. 50 29 26 25

JERNBANEGADE 8 - 8400 EBELTOFT

Velkommen